Domus Door brengt licht in elke hal

16 april 2021|geplaatst door: BPZ Assen

De hal van uw woning of appartement is vaak donker. Om natuurlijk daglicht een kans te geven, is het plaatsen van een bovenlicht een hele praktische oplossing. Voor de oorsprong van het bovenlicht moeten we terug naar de 17e eeuw. In die jaren werden er voor het eerst ruimtes gecreëerd tussen de voordeur en de leefruimte, genaamd de hal, die overwegend zeer donker waren. Om hier meer daglicht binnen te laten, werd het bovenlicht bedacht. Een raamwerk boven de deur, die je nu nog veelal bij monumentale panden en appartementen uit de jaren 60 en 70 terug ziet komen.

Scroll naar beneden voor foto’s

Goed nieuws!

De Domus Door is uit te voeren mét een bovenlicht. Het kozijn van de Domus Door wordt doorgetrokken en het bovenlicht wordt onderdeel van het totale element. Geen geknoei met losse bovenlichten boven op het kozijn, maar een element bestaande uit deur en kozijn met een geïntegreerd bovenlicht. Dit zorgt voor een mooie harmonieuze uitstraling en een ijzersterke totaaloplossing te vervanging van uw verouderde woningtoegangsdeur.

Voor de gebruiker is een bovenlicht erg prettig, omdat het de ruimte verlicht en optisch groter maakt. Kortom, licht geeft ruimte. De strakke afwerking geeft een luxe uitstraling, daarnaast krijgt uw deur een upgrade op het gebied van comfort, brandwerendheid en inbraakwerendheid.

Zonder een al te grote wijziging

Als vereniging van eigenaren (VVE) of pandeigenaar behoudt u bij een voordeurrenovatie de gemakken van het bovenlicht en krijgt u een behoorlijke upgrade op het gebied van veiligheid, prestaties en onderhoud! Dat alles zonder een al te grote wijziging van de bestaande situatie en geheel in de door u gewenste stijl.

Zijn uw woningtoegangsdeuren aan vervanging toe? Neem contact met ons op.

Bel mij terug

Een vraag stellen

Video